Θεσσαλία: Μεγαλογαιοκτήμονας κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

 Θεσσαλία: Μεγαλογαιοκτήμονας κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ανήλικη έρχεται στο «φως». Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 21χρονης σήμερα κοπέλας, στα 11 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού από 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα της Θεσσαλίας.

Ο φερόμενος δράστης αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να έρθει αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ανήλικης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 11χρονη ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της και τα μεγαλύτερα αδέλφια της όταν ήταν οκτώ ετών και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με το STAR, από το 2012 η μητέρα της άρχισε να εργάζεται ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα ο οποίος καλλιεργεί προϊόντα στην περιοχή.

Εξαιτίας της πολύχρονης εργασίας της μητέρας είχαν αναπτυχθεί με τον μεγαλογαιοκτήμονα σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης που όμως έμελλε – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα – να οδηγήσουν στον βιασμό της ανήλικης, μόλις στα 11 της χρόνια.

Ο μεγαλογαιοκτήμονας έκανε δώρα τόσο στην ίδια όσο και στα μέλη της οικογένειάς της. Τότε ήταν που την βίασε αρκετές φορές και προσπάθησε να την πείσει ότι δεν της φέρονται σωστά στο σπίτι της προκειμένου να το εγκαταλείψει. Μάλιστα την διαβεβαίωνε ότι θα την ενίσχυε εκείνος οικονομικά.

Τελικά, το κορίτσι στα 17 του χρόνια αποκάλυψε την αλήθεια στη μητέρα της και έκανα καταγγελία.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα