Σέρρες: Απείλησε με καραμπίνα νεαρούς που έβρεξαν το αυτοκίνητό του

 Σέρρες: Απείλησε με καραμπίνα νεαρούς που έβρεξαν το αυτοκίνητό του

Στιγμές τρόμου έζησε μία παρέα από 20 νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο προαύλιο μιας εκκλησίας στην κοινότητα Μητρουσίου του Δήμου Σερρών, όταν είδαν να τους πλησιάζουν απειλητικά δυο άνδρες ο ένας από τους οποίους κρατούσε καραμπίνα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να την οπλίσει και να την κολλήσει στο λαιμό ενός από τα παιδιά, σκορπίζοντας πανικό στους υπόλοιπους της παρέας του που τράπηκαν σε φυγή και κάποιοι από αυτούς ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο χωριό έφτασαν αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που ενημερώθηκαν για τα στοιχεία ταυτότητας των δυο δραστών και δεν άργησαν να τους εντοπίσουν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι η αφορμή για να απειλήσουν την παρέα των νεαρών ήταν ότι κάποιοι είχαν πετάξει… νερόμπαλες στο αυτοκίνητο του ενός, την ώρα που βρίσκονταν μέσα και οι δυο! Οι δράστες του πρωτοφανούς περιστατικού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους άσκησε δίωξη για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και τους παρέπεμψε στον ανακριτή, σύμφωνα με το protothema.gr.

Σχετικά Άρθρα