Κέιτ Μίντλετον: Πότε αναμένεται η πρώτη επίσημη εμφάνισή της

 Κέιτ Μίντλετον: Πότε αναμένεται η πρώτη επίσημη εμφάνισή της

Οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά και τα σενάρια που αφορούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κέιτ Μίντλετον αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Έτσι, για τον λόγο αυτό, οι αξιωματούχοι των βρετανικών ανακτόρων σχεδιάζουν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας να πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Πάσχα, 31 Μαρτίου.

Το παλάτι έχει, ήδη, μιλήσει με την πριγκίπισσα και το σχέδιο είναι εκείνη να πάει πεζή στην εκκλησία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σημειώνεται ότι είθισται σύσσωμη η βασιλική οικογένεια κάθε χρόνο το Πάσχα να πηγαίνει πεζή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ ενώ κατά τη διαδρομή χαιρετά το πλήθος, που συγκεντρώνεται στην γύρω περιοχή για να δει από κοντά τους Βρετανούς γαλαζοαίματους.

Η Κέιτ Μίντλετον τους τελευταίους μήνες «πρωταγωνιστεί» σε θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν την υγεία και το γάμο της. Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας ήταν στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, στο Σάντριγχαμ, όπου παρέστη μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Σχετικά Άρθρα