Καιρική διαταραχή “κυκλώνει” την 25η Μαρτίου- Τα πρώτα βάσιμα στοιχεία για το τριήμερο

 Καιρική διαταραχή “κυκλώνει” την 25η Μαρτίου- Τα πρώτα βάσιμα στοιχεία για το τριήμερο

Τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό, του νέου τριημέρου της 25ης Μαρτίου δεν είναι και τόσο ευοίωνα για όσους αποφασίσουν να εκδράμουν. Την Παρασκευή περνάει μια καιρική διαταραχή που θα δώσει βροχές στα κεντρικά και νότια, το Σάββατο αυτή η αστάθεια θα περιοριστεί και την Κυριακή φτιάχνει ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Όπως όλα δείχνουν, την 25η Μαρτίου, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να προσεγγίζει τη χώρα μας από την Ιταλία. Τα φαινόμενα φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν κοντά στο μεσημέρι και μάλλον θα γενικευτούν προς την κεντρική και βόρεια χώρα.

«Ο νομός Αττικής δεν είναι μέσα στους χρωματισμούς, δηλαδή φαίνεται ότι η Αττική δεν θα επηρεαστεί τουλάχιστον μέχρι και το μεσημεράκι, νωρίς το απόγευμα. Από Θεσσαλία όμως και πιο πάνω, σχετικά νωρίς, θα συναντήσουμε βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες», σημείωσε ο μετεωρολόγος.

«Πάντως και πάλι δεν φαίνεται να επηρεάζεται το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Μπορεί να έχουμε μια αστάθεια την Παρασκευή, θα φτιάξει ο καιρός μέχρι την Κυριακή, θα μας τα ξαναχαλάσει την 25η Μαρτίου. Θα δούμε βέβαια και τις επόμενες ημέρες…».

Σχετικά Άρθρα