Αλβανία: “Δεν με αγγίζουν οι προσβολές” απαντά η δημοσιογράφος που έσπρωξε ο Ράμα

 Αλβανία: “Δεν με αγγίζουν οι προσβολές” απαντά η δημοσιογράφος που έσπρωξε ο Ράμα

Απάντηση στον Έντι Ράμα έδωσε η δημοσιογράφος την οποία έσπρωξε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας πως «δεν με αγγίζουν οι προσβολές του».

Η κίνηση αυτή του Αλβανού πρωθυπουργού προς την δημοσιογράφου προκάλεσε μεγάλο σάλο και αντιδράσεις στη χώρα με την Αμπρόζια Μέτα να τοποθετείται για το θέμα, στρέφοντας τα πυρά της στον Ράμα, αλλά και ευχαριστώντας όσους την υποστήριξαν σε αυτή την ανάρμοστη και καταδικαστέα πράξη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος, ο Ράμα ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις για τις επενδύσεις στην περιοχή Σαζάν και αν από αυτή θα ωφεληθούν οι Αλβανοί.

«Προσπαθώντας να αποφύγει την απάντηση, ο πρωθυπουργός έκανε μια άσχημη κίνηση προς το πρόσωπό μου παραβιάζοντας κάθε επαγγελματική ηθική.

Είναι μια ενέργεια που δεν με τρομάζει, η προσβλητική του γλώσσα δεν με αγγίζει, γιατί έχω το θάρρος να τον ρωτήσω, καθώς ποτέ δεν κάνω παζάρια με το επάγγελμά μου και θεωρώ ιερή την αξιοπρέπεια» γράφει η Μέτα.

«Λυπάμαι πολύ που κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου»
«Ο Έντι Ράμα συνειδητοποίησε σήμερα περισσότερο από ποτέ, ότι κάνω τις ερωτήσεις μου χωρίς να επηρεάζομαι από κανέναν, καθώς πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν προς το συμφέρον της κοινής γνώμης και της χώρας, την οποία εκείνος πιστεύει ότι μπορεί να μοιράσει ως οικογενειακή περιουσία, κάνοντας τα στραβά μάτια σε ολιγάρχες – εγχώριους και ξένους.

Λυπάμαι πολύ που σήμερα κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου, για τις οποίες αναζήτησα απεγνωσμένα απαντήσεις» τόνισε η δημοσιογράφο.

Σχετικά Άρθρα