Όλιβερ: “Η αλήθεια θα λάμψει, δεν μπορεί να καλυφθεί” λέει η κτηνίατρος που τον εξέτασε

 Όλιβερ: “Η αλήθεια θα λάμψει, δεν μπορεί να καλυφθεί” λέει η κτηνίατρος που τον εξέτασε

Τον δρόμο της δικαιοσύνης φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου, πράγμα ουσιαστικά που θέτει υπό αμφισβήτηση και το πόρισμα του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε πει ότι το σκυλί δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο. Μάλιστα η κτηνίατρος που έκανε πρώτη τη διαπίστωση ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε, Κλεονίκη Τόλα, και μετέπειτα αρκετοί είπαν ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, μίλησε στο MEGA.

«Ήξερα ότι τελικά η αλήθεια θα λάμψει. Δεν μπορεί να καλυφθεί», και επισήμανε ότι έχει δει αρκετές κακοποιήσεις, αλλά η συγκεκριμένη ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, λέγοντας ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν «θεέ μου τι του κάνανε;».

Επισήμανε επίσης ότι απ’ την πρώτη στιγμή ήξερε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν από ζώο αυτά τα τραύματα, καθώς αυτά δεν χρησιμοποιούν αντικείμενα.

Όσο για την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο της που υπήρξε, η Κλεονίκη Τόλα είπε ότι γνώριζε απ’ την αρχή τι έχει συμβεί και ήξερε ότι η αλήθεια θα φανεί, αργά η γρήγορα.

Σε ερώτηση εάν γνωρίζει τον δράστη, τόνισε πως «δεν είναι η θέση μου να ξέρω» και πρόσθεσε: «Ούτε καν ξέρω τον δράστη, θα το μάθω όταν το μάθει όλος ο κόσμος επίσημα».

Σχετικά Άρθρα