Καρυστιανού: Πιστεύουμε ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας θα ζητήσει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους

 Καρυστιανού: Πιστεύουμε ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας θα ζητήσει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους

Μετά τη νέα ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου βάσει της οποίας κρατείται ανοιχτή αναφορά για τη συγκάλυψη η Μαρία Καρυστιανού μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι η φωνή των συγγενών των θυμάτων γιγαντώθηκε γιατί ενώθηκε με τη φωνή ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν συνυπογράψει το αίτημα αναφοράς που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Υπάρχουν σκόπιμες παρεμβάσεις; Εμείς βλέπουμε ότι όλο το βάρος έχει μετακινηθεί σε δύο υπαλλήλους. Πιστεύουμε ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας να ζητήσει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Ζητάμε κάτι το αυτονόητο, να παρεπεμφθούν στην δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι, δεν θα έπρεπε να το ζητάμε, έπρεπε να είχε γίνει», πρόσθεσε.

«Οι βουλευτές παρά τα όσα έχουν βγει στο φως συνεχίζουν να εμμένουν στην προσπάθεια συγκάλυψης. Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια στην κυβέρνηση μας. Συνεχίζουμε να κάνουμε μόνοι μας την έρευνα, το βλέμμα μας είναι στραμμένο στην Ευρώπη», συμπλήρωσε.

«Θα προσπαθούμε να δικαιώσουμε τους ανθρώπους», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα