Διονύσης Ατζαράκης: Βίντεο “καταπέλτης” για την εισαγγελική πρόταση αθώωσης Μίχου

 Διονύσης Ατζαράκης: Βίντεο “καταπέλτης” για την εισαγγελική πρόταση αθώωσης Μίχου

Τις εξελίξεις στη δικαστική υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης κι εκμετάλλευσης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Διονύσης Ατζαράκης. Σε ρόλο δημοσιογράφου δελτίου ειδήσεων ο κωμικός ηθοποιός κατακεραυνώνει με σατιρικό ύφος την εισήγηση της εισαγγελέως να απαλλαγεί ο Ηλίας Μίχος για το κακούργημα του βιασμού και της εμπορίας ανθρώπων μιας και –σύμφωνα με την εισαγγελέα- απλά διευκόλυνε την ανήλικη να εκδίδεται.

«Αα, είναι από αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι poly pοcket στα Jumbo κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο. Μάλιστα, λογικό. Ως γνωστών οι 12αρες ίσον με δύο 6αρες. Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε, έχουν βγει τώρα κάτι φουτεράκια με σκυλάκια… που αν τα φοράς αυτά έξω, πας γυρεύοντας».

Στη συνέχεια, σχολίασε τον ισχυρισμό του βασικού κατηγορούμενου ότι ήταν ερωτευμένος με το 12χρονο κορίτσι.

«Ο 55χρονος είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη, ε πες το τόση ώρα ρε άνθρωπε. Διευκόλυνση ε; Ρε τι ανιδιοτελής τύπος είναι αυτός. Όχι τίποτα άλλο αλλά τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί το ειλικρινές πάθος από τις σχέσεις.

Λοιπόν, φεύγω. Όχι από την δουλειά, από την χώρα φεύγω. Θα σας στείλω φωτογραφίες από το εξωτερικό. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος με τόσους πολιτικούς; Τέτοια φάση».

Σχετικά Άρθρα