Ανατροπή στον θάνατο Κολτσόφ (σύντροφος Σαμπαλένκα):”Αυτοκτόνησε” λέει η αστυνομία

 Ανατροπή στον θάνατο Κολτσόφ (σύντροφος Σαμπαλένκα):”Αυτοκτόνησε” λέει η αστυνομία

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση θανάτου του συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία είναι «νούμερο 2» στο γυναικείο τένις. Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, πρόκειται για αυτοκτονία. Παρόλο που από τη Λευκορωσία ανακοίνωσαν πως η επίσημη αιτία θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ είναι θρόμβωση (δεν έδωσαν περαιτέρω διευκρινίσεις), η έρευνα της αστυνομίας έδειξε πως ο πρώην παίκτης του χόκεϊ έκανε «βουτιά θανάτου» από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου έμενε με τη Σαμπαλένκα, με την οποία βρισκόταν μαζί στο Μαϊάμι, όπου επρόκειτο να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα.

«Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, περίπου στις 00:39 η αστυνομία του Μπαλ Χάρμπουρ και η Πυροσβεστική κλήθηκαν για έναν άνδρα που έπεσε από το μπαλκόνι. Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την έρευνα, και διαπιστώθηκε ότι ο Κονσταντίν Κολτσόφ αυτοκτόνησε. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ανθρωποκτονίας» αναφέρει η αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, η Σαμπαλένκα δεν έχει μιλήσει ακόμη, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρά την τραγική απώλεια του συντρόφου της, δεν αποκλείεται να παίξει κανονικά στο Μαϊάμι, αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση.

Σε περίπτωση που το πράξει, δεν αναμένεται να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Θρόμβωση η αιτία θανάτου του Κολτσόφ, συντρόφου της Σαμπαλένκα

Σχετικά Άρθρα