Αδιανόητο: Οδηγός και τα δύο σκυλιά της βρέθηκαν στον Ειρηνικό με το αυτοκίνητο (vids)

 Αδιανόητο: Οδηγός και τα δύο σκυλιά της βρέθηκαν στον Ειρηνικό με το αυτοκίνητο (vids)

Μια κινηματογραφική καταδίωξη στο Λος Άντζελες κατέληξε με την οδηγό μιας BMW να πέφτει με το αυτοκίνητό της στον Ειρηνικό Ωκεανό και να προσπαθεί στη συνέχεια να ξεφύγει κολυμπώντας αφήνοντας τα δύο σκυλιά της μέσα στο αυτοκίνητο.

Η οδηγός, μια γυναίκα ηλικίας περίπου 20 ετών, είχε πατήσει γκάζι όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να την σταματήσουν λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Ακολούθησε η καταδίωξη κι όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα εκείνη κατάφερε να βγει και επιχείρησε να απομακρυνθεί κολυμπώντας.

«Εντελώς ξαφνικά, απ’ το πουθενά, ακούσαμε ελαστικά αυτοκινήτου να στριγκλίζουν και “μπουμ!”. Ήταν τρελό! Λέγαμε, “τι έγινε τώρα; Τι τρέχει;», δήλωσε αυτόπτης μάρτυς του περιστατικού σε δίκτυο του Λος Άντζελες.

Δεκάδες άτομα στην προβλήτα παρακολουθούσαν την προσπάθειά της να παραμείνει στην επιφάνεια μέχρι που της πέταξαν ένα σωσίβιο και την ανέβασαν σε σκάφος της αστυνομίας του Λος Άντζελες. «Προσπαθούν να σε βοηθήσουν. Άστους να σε βοηθήσουν!», της φώναζε ένας από τους παρισταμένους.

Στο μεταξύ διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο της γυναίκας ένα από τα δύο σκυλιά της, ενώ το άλλο ξέφυγε μόνο του.

Προτού φθάσει στην παραλία η οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα τουλάχιστον 160 χλμ/ώρα σε κάποιες φάσεις της καταδίωξης, σύμφωνα με την Τροχαία της Καλιφόρνια. Αστυνομικοί τη συνέλαβαν μόλις πάτησε στην ακτή και τη μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα