Tzane:Οι Youtubers που ήταν μαζί του περιγράφουν πως συνέβη η τραγωδία

 Tzane:Οι Youtubers που ήταν μαζί του περιγράφουν πως συνέβη η τραγωδία

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι στην Ιταλία την προηγούμενη εβδομάδα για τον Έλληνα TikToker Tzane. Ο 23χρονος με καταγωγή από την Γεωργία και το κανονικό όνομα του οποίου ήταν Giorgi Janelidze, ταξίδεψε σε πόλη της Καλαβρίας με ακόμα τρεις φίλους του παραγωγούς περιεχομένου για να γυρίσουν βίντεο σε μια περιοχή που έχει ερημωθεί από κατοίκους μετά από φυσικές καταστροφές που τις έπληξαν τη δεκαετία του 1970. Οι δύο YouTubers και φίλοι του 23χρονου που ήταν μαζί του στην Ιταλία, Χρήστος Κόγιας και DreamGreek έκαναν σήμερα ένα σύντομο βίντεο στο Instagram για να εξηγήσουν πώς συνέβη η τραγωδία.

Όπως περιέγραψαν, ο Tzane βγήκε σε ένα μπαλκόνι δίχως κάγκελα και χωρίς να κοιτάξει πάτησε το ένα πόδι του στο κενό. Μοιραία επήλθε η πτώση και το σώμα του κατέληξε σε γκρεμό, όπου και πέθανε ακαριαία. «Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε challenge, ούτε κάναμε οποιοδήποτε challenge, ούτε οτιδήποτε το ακραίο», λένε χαρακτηριστικά.

Και προσθέτουν: «Κάνουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι συνέβη. Ίσως είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, όμως είναι η αλήθεια και δικαιούστε να την γνωρίζετε όπως έγινε. Ξεκινήσαμε τέσσερα άτομα να εξερευνήσουμε μερικά εγκαταλελειμμένα χωριά στη νότια Ιταλία. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε challenge, ούτε κάναμε οποιοδήποτε challenge, ούτε οτιδήποτε το ακραίο», αναφέρουν αρχικά και προσθέτουν: «Φτάσαμε στον προορισμό μας όσο ακόμα είχε λίγο φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωρίο Roghudi Vechio. Είχαμε και φακούς μαζί μας και τα πάντα από εξοπλισμό και αφού περιπλανηθήκαμε για λίγο στους δρόμους, αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα από τα σπίτια που ήταν εκεί».

Ενώ για την στιγμή της πτώσης του 23χρονου, λέει ο Χρήστος Κόγιας: «Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι που ήταν μπροστά μου το οποίος δεν είχε κάγκελα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane χωρίς να κοιτά κάτω, πάτησε το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και το αριστερό απλά έφυγε στο κενό με εμένα να το βλέπω όλο live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

O DreamGreek πρόσθεσε: «Τα χάσαμε τελείως, απλά πάγωσε ο χρόνος. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν είναι πραγματικότητα αυτό που βιώνουμε. Πήρα τηλέφωνο το 112, ήρθαν οι πρώτοι καραμπινιέροι, ήρθε το rescue team, είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός».

Και συνέχισε ο Χρήστος Κόγιας: «Μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, δεν ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης, μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε καταθέσεις και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ό,τι συνέβη ήταν ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Για όσους αγαπάτε τον Tzane, η κηδεία του θα γίνει στην πατρίδα του στην Γεωργία στα τέλη της εβδομάδας. Ένα μήνυμα σε όλους όσοι μας βλέπετε, δεν πρόκειται να ξαναπάμε σε τόσο επικίνδυνο μέρος για βίντεο και χωρίς εξονυχιστική έρευνα».

Τέλος, ο DreamGreek κατέληξε: «Για εμένα ο Tzane ήταν οικογένεια, εγώ τον μεγάλωσα από τα 17 του. Ζούσε εδώ στο σπίτι μου, ερχόταν κάθε μέρα εδώ. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει από την δουλειά μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί με τον Tzane και δεν θα το αφήσω να πεθάνει».

Σχετικά Άρθρα