Λασίθι: Ληγμένη η φωτοβολίδα που έσκασε πάνω στον 33χρονο – Πως έγινε η τραγωδία

 Λασίθι: Ληγμένη η φωτοβολίδα που έσκασε πάνω στον 33χρονο – Πως έγινε η τραγωδία

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη από τον θάνατο του 33χρονου, από ναυτική φωτοβολίδα. Σύμφωνα με το cretalive, ένας από τους συλληφθέντες φίλους του άτυχου 33χρονου, φέρεται να κατέθεσε ότι κάποιες φωτοβολίδες ήταν ληγμένες, χωρίς να εκτιμά ότι θα προκύψει πρόβλημα κατά την πυροδότησή τους.

Ο 33χρονος μαζί με δύο συνομήλικους φίλους του διασκέδαζε σε πεζόδρομο στην πόλη του Αγίου Νικολάου, έχοντας μαζί τους ναυτικές φωτοβολίδες, τις οποίες άναβαν. Κάποια στιγμή θέλησε να ανάψει μία ακόμη. Ο 33χρονος κρατούσε την φωτοβολίδα μπροστά στην κοιλιά του, με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει ότι η φωτοβολίδα δεν άναβε, με τον άνδρα να καταβάλλει προσπάθεια για να την ανάψει, μέχρι που έκανε την έκρηξη

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όμως λίγη ώρα μετά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι ναυτικές φωτοβολίδες, χρησιμοποιημένες και μη, έχουν κατασχεθεί, ωστόσο μέσα από την κατάθεση ενός από τους συλληφθέντες προκύπτει ότι κάποιες ήταν ληγμένες. Με δεδομένο ότι είχαν κάνει χρήση και στο παρελθόν, οι νεαροί θεώρησαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε αυτή τη φορά κατά την πυροδότησή τους.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες που είναι γνωστές στην Αστυνομία, ο 33χρονος είχε ένα ατύχημα, με τραυματισμό στα δάχτυλα του χεριού του από χρήση κροτίδας.

Οι δύο φίλοι του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση των ναυτικών φωτοβολίδων. Ενδεχομένως τον ένα να βαρύνει και κατηγορία για τη διάθεσή τους.

Η πόλη του Αγίου Νικολάου έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό του άτυχου 33χρονου, η οικογένειά του οποίου διατηρεί αρτοποιείο στον Άγιο Νικόλαο, είναι γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Η χθεσινή νύχτα ήταν μια νύχτα κατά την οποία πλήθος κόσμου βρισκόταν στους δρόμους, διασκεδάζοντας, με το τραγικό συμβάν να παγώνει τους πάντες.

Σχετικά Άρθρα