Ρέθυμνο: Χιλιάδες καρναβαλιστές όλοι μαζί μια παρέα

 Ρέθυμνο:  Χιλιάδες καρναβαλιστές όλοι μαζί μια παρέα

Σε πλήρη εξέλιξη το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με τους χιλιάδες συμμετέχοντες να κινούνται υπό τους ήχους μουσικής, σφυριγματων μέσα στις πολύχρωμες θεματικές στολές τους.

Ο συννεφιασμένος καιρός δεν χάλασε το κέφι των καρναβαλιστών των 27 οργανωμένων ομάδων και όσων από μόνοι τους ή με παρέες συμμετέχουν στη γιορτή του γέλιου, της σάτυρας και της αισιοδοξίας.

Επισκέπτες από όλη την Κρήτη, πολλές περιοχές της Ελλάδας και φοιτητές που σπουδάζουν, όλοι μια παρέα, από χθές το βράδυ που πραγματοποιήθηκε η νυχτερινή παρέλαση και ακολούθησαν γλέντια σε πολλά μαγαζιά και σε πολλές γωνιές της παλιάς πόλης μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν χάσει το κέφι τους, σύμφωνοι με το μήνυμα του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού 2024 που καλεί τους πολίτες να είναι όλοι μαζί μία παρέα.

Τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς, Ερυθρός Σταυρός, σαμαρείτες, μέλη των καρναβαλικών ομάδων και πληρωμάτων, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης η οποία θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο πάρτι και τη ρίψη βεγγαλικών, κρατώντας οι διοργανωτές την υπόσχεση για εικόνες στον ουρανό που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί.

Σχετικά Άρθρα