Φρίκη σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο: 47χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του- 62χρονος σε 9χρονη μαθήτρια

 Φρίκη σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο: 47χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του- 62χρονος σε 9χρονη μαθήτρια

Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις παιδικής κακοποίησης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πριν από λίγο έγιναν γνωστά ταυτόχρονα δυο περιστατικά σε νησιά του Ιονίου και συγκεκριμένα την Κέρκυρα και την Ζάκυνθο, με θύματα δυο ανήλικες μαθήτριες κάτω από δέκα ετών.

Ζάκυνθος: Πα-Τέρας ασέλγησε στην 6χρονη κόρη του

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αρχές της Ζακύνθου, ύστερα από καταγγελία μητέρας πως ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών ασέλγησε στην 6χρονη κόρη του.

Ο πατέρας της ανήλικης φέρεται να έμπαινε το βράδυ στο δωμάτιο του κοριτσιού και το θώπευε ενώ αυτός αυτοϊκανοποιείτο, σύμφωνα με την καταγγελία. Σύμφωνα με την ένορκη εξέταση της μητέρας του παιδιού, ο φερόμενος δράστης ασελγούσε στο παιδί του τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριο έως και τις αρχές Μαρτίου.

Όπως υποστήριξε η μητέρα, η ίδια κατάλαβε περίπου πριν από δέκα ημέρες τι συνέβαινε, ενώ και το κοριτσάκι μίλησε για όσα εφιαλτικά φέρεται να βίωνε. Τότε, ζήτησε από τον άντρα της να φύγει από το σπίτι, κάτι το οποίο αυτός δέχθηκε. Η μητέρα δεν γνωρίζει πλέον πού βρίσκεται τώρα. Εις βάρος του άνδρα υπέβαλε μήνυση, ενώ, σχηματίσθηκε και δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων.

Κέρκυρα: 62χρονος ασέλγησε σε 9χρονη

Την υπόθεση ασέλγειας από 62χρονο σε βάρος 9χρονης μαθήτριας ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη πριν μερικά 24ωρα δέχτηκε παρενόχληση από τον πατέρα φίλης της, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Η Αστυνομική Διεύθυνση διενεργεί προανάκριση και αναμένεται τις επόμενες μέρες ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης να κατατεθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ η 9χρονη εξετάζεται από ειδικό ψυχολόγο.

Σχετικά Άρθρα