Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε για μία selfie ο 15χρονος

 Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε για μία selfie ο 15χρονος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας 15χρονος, ο οποίος έπεσε από ταράτσα πενταόροφου κτηρίου ενώ εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον φέρεται να επιχείρησε να βγάλει μία selfie και εκείνη τη στιγμή πάτησε επάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, το οποίο έσπασε και έκανε τον ανήλικο να χάσει την ισορροπία του και να πέσει χάνοντας τη ζωή του.

Ο 15χρονος ήταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε μαζί με τον πατέρα του, προκειμένου να αποκαταστήσουν μία κεραία, όταν έγινε το μοιραίο. Μπροστά στα έντρομα μάτια του πατέρα του, ο οποίος δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, ο νεαρός μαθητής έπεσε στο κενό και λίγο αργότερα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωσή του, ωστόσο ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ήταν ήδη αργά, καθώς είχε ξεψυχήσει.

Το συμβάν έγινε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με τραγική φιγούρα τον πατέρα του νεαρού, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σχετικά Άρθρα