Βρετανία: Γυναίκα κακοποιούσε άγρια τον σύζυγό της για 20 χρόνια -Σοκάρει η μαρτυρία του (vid)

 Βρετανία: Γυναίκα κακοποιούσε άγρια τον σύζυγό της για 20 χρόνια -Σοκάρει η μαρτυρία του (vid)

Την άγρια κακοποίηση ενός άνδρα από τη σύζυγό του αποκαλύπτει υλικό από κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του για να παρακολουθεί τα παιδιά. Το υλικό περιλαμβάνει πλάνα που δείχνουν τον κακοποιημένο σύζυγο να σκύβει στο πάτωμα, ενώ η γυναίκα του τον έβριζε και τον απειλούσε με μαχαίρι. Σύμφωνα με την Daily Mail, τα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις της αστυνομίας δείχνουν τη γυναίκα να λέει ψέματα ότι ο σύζυγός της ήταν ο θύτης.

Επιπλέον, η 45χρονη γυναίκα φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια τον Μάρτιο του 2023, με τη δικαστή να της λέει: «Αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση χειριστικής συμπεριφοράς που έχω δει».

20 χρόνια κακοποίηση

Ο άνδρας μοιράστηκε την ιστορία του με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Η γυναίκα μου, ο θύτης μου: The Secret Footage», το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη τη Δευτέρα.

Η Σέρι προσπάθησε απεγνωσμένα να σταματήσει να μεταδίδονται στο ντοκιμαντέρ πλάνα από κάμερες του σπιτιού στις οποίες καταγράφονται οι επιθέσεις της.

Ο Ρίτσαρντ θεώρησε ότι το υλικό θα έπρεπε να προβληθεί για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με το είδος της κακοποίησης που μπορεί να υποστούν οι άνδρες στην καθημερινή τους ζωή από βίαιες συντρόφους, αλλά η Σέρι προσπάθησε να το εμποδίσει.

«Η μετάδοση καθυστέρησε λόγω των νομικών προσφυγών για περίπου έξι μήνες, αλλά τώρα επιτέλους θα προβληθεί», δήλωσε ο κακοποιημένος σύζυγος.

Η κρυφή κάμερα στο σπίτι έδωσε μια ζωτική διέξοδο στον κακοποιημένο σύζυγο, αφού υπέμεινε χρόνια σωματικής και λεκτικής κακοποίησης από τη σύζυγό του, που τον άφησε «συντετριμμένο» στο πάτωμα σε εμβρυακή στάση.

Σε μια περίπτωση αφόδευσε στο πάτωμα και τον ανάγκασε να το καθαρίσει, ενώ σε μια άλλη τον χτύπησε με ένα μπουκάλι κρασί τόσο δυνατά που παραμόρφωσε μόνιμα το αυτί του.

Σήμερα, η Daily Mail αποκάλυψε ότι η Σέρι προσπάθησε να κινηθεί δικαστικά για να σταματήσει τη μετάδοση ενός ντοκιμαντέρ που περιγράφει το δράμα που έζησε ο άντρας.

Σοκαριστική η μαρτυρία του συζύγου

«Η κακοποίηση της προς το πρόσωπό μου εξελίχθηκε και κλιμακώθηκε με την πάροδο του χρόνου, χρησιμοποίησε επανειλημμένες πράξεις σωματικής επίθεσης, απειλές, λεκτική κακοποίηση και ταπείνωση για να με τιμωρήσει και να ασκήσει έλεγχο πάνω μου».

«Η κακοποίηση ήταν κρυμμένη από τον έξω κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των φίλων και της οικογένειας. Με χειραγώγησε ώστε να πιστέψω ότι ήμουν υπεύθυνος και πρόθυμος συμμετέχων στην κακοποίηση. Διακήρυττε ανελέητα ότι μου άξιζε να τιμωρηθώ και ότι ήταν δικαιολογημένη συνέπεια του ότι την απογοήτευσα με κάποιον τρόπο».

«Σιγά-σιγά, έχασα την ανεξαρτησία μου και τη θέλησή μου και απλώς αποδέχτηκα ότι έτσι θα ήταν η ζωή μου. Συμμορφώθηκα με τις απαιτήσεις της Σέρι και εκείνη έλεγχε τις περισσότερες πτυχές της καθημερινότητάς μου, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως το σε ποιες δραστηριότητες μπορούσα να συμμετέχω και πότε, σε ποιο δωμάτιο μπορούσα να κοιμηθώ, ακόμα και ποια τουαλέτα μπορούσα να χρησιμοποιήσω.

«Σταδιακά απομονώθηκα από την οικογένεια και τους φίλους μου με αποτέλεσμα να νιώθω παγιδευμένος».

«Μετά από λίγο, έμαθα να καλύπτω το πρόσωπό μου με τα χέρια μου και να κουλουριάζομαι σε εμβρυακή στάση για να προσπαθήσω να αποφύγω ορατά τραύματα στο πρόσωπο, ώστε να μπορώ να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο και στον παιδικό σταθμό», περιέγραψε το θύμα.

Σχετικά Άρθρα