Το “τρολάρισμα” Κασσελάκη σε Παπαδάκη-Αναστασοπούλου, οι κάλτσες με τους…αστακούς και η πιτυρίδα του Φαραντούρη

 Το “τρολάρισμα” Κασσελάκη σε Παπαδάκη-Αναστασοπούλου, οι κάλτσες με τους…αστακούς και η πιτυρίδα του Φαραντούρη

Με διάθεση “τρολαρίσματος” των πάντων προσήλθε στο στούντιο του Αnt1 για την συνέντευξή του στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, μόλις μερικές ώρες πριν παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στην Θήβα.

Τα πειράγματα άρχισαν με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματός του Νικόλα Φαραντούρη που συμμετείχε στο πολιτικό πάνελ πριν την δική του εμφάνιση μαζί με τους Άννα Ευθυμίου και Παύλο Γερουλάνο. Ο κ. Φαραντούρης είχε καταφθάσει -προφανώς ενημερωμένος για την …τυχαία συνάντηση που θα είχε με τον αρχηγό του- εφοδιασμένος με δώρα για το “καλή θητεία”. Δύο ποιητικές συλλογές και μία μικρή εικόνα Αγίου σε κεραμικό. Ο Στέφανος Κασσελάκης τον “τρολάρισε” για την πυτιρίδα του και του σύστησε το γνωστό σαμπουάν της διαφήμισης!

Σύντομο και σοβαρό τετ α τετ είχε με τον Παύλο Γερουλάνο, ενώ με την Άννα Ευθυμίου, βουλεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, που του την σύστησε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπης Παπαδάκης είχε επίσης συνομιλία. Στην παρατήρηση παραβρισκόμενου ότι είναι από τα κεντρώα και όχι δεξιά στελέχη της ΝΔ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την κάλεσε να προσχωρήσει στο νέο που ετοιμάζει για να εισπράξει την απάντηση της ότι”είναι από τα σπλάχνα της στη Ν.Δ”. “Και τα σπλάχνα αλλάζουν”, της απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η έκπληξη-τρολάρισμα, ωστόσο, ήταν προς τους παρουσιαστές στους οποίους έδειξε τις… κάλτσες του. “Εάν με ρωτήσετε για τις εταιρείες και τα αστακοκάραβα, να τι θα σας δείξω εάν αντέχετε”, τους είπε. Και σηκώνοντας ελαφρά τα μπατζάκια του παντελονιού του φάνηκαν οι κοκκιννοπρασινες κάλτσες με… αστακούς!

Σχετικά Άρθρα