Διαφωνία Μικρούτσικου-Καινούργιου: “Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου”

 Διαφωνία Μικρούτσικου-Καινούργιου: “Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου”

Μια ακόμη διαφωνία είχαν στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συγκεκριμένα, παραχώρησε συνέντευξη στο «Breakfast@Star» και σχολίασε τις πρωινές εκπομπές, λέγοντας μεταξύ άλλων «Πιο κοντά σε μένα, από τις πρωινές εκπομπές, είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα. Βγαίνει και “χτυπάει” την είδηση, ξέρει να τη χειριστεί. Θεωρώ ότι η Κατερίνα κι η εκπομπή έχουν καταφέρει να μπουν στο infotainment και κάποιες φορές, γίνεται και πολύ εύστοχα. Δεν μαλώνουμε τεχνηέντως στην εκπομπή, είμαι ενάντια στο στημένο».

Η παρουσιάστρια διάβασε τις δηλώσεις στον αέρα και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος με κάποιες σπόντες στο πλαίσιο της πλάκας.

«Είπα για του Λιάγκα και τη δικιά μας (σ.σ. εκπομπή). Γι’ αυτές τις δυο εκπομπές. Και ότι ο Γιώργος τυπικά κάνει το infotainment. Αυτό το πράγμα το οποίο κάνει. Και μάλιστα είπα και άλλα στοιχεία για εδώ. Ότι εμείς πάμε με μια μέθοδο των βίντεο, να το δούμε από δω, από εκεί, αυτός το πάει στην κουβέντα. Είπα την άποψή μου», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είπες ότι ο Λιάγκας είναι καλύτερος. Συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται! Αυτό που κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά. Απλά παίζει παντού, με σεβασμό το λέω», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Δεν θες να ακούσεις την άποψή μου, δεν θες να καταλάβεις. Δικαίωμά σου είναι. Δεν ήταν ότι με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά. Εγώ έχω αρρωστήσει κάποιες φορές κι έχω δει πρωινά. Ο Λιάγκας έχει αυτό το στοιχείο, κι εμείς αυτό που κάνουμε είναι πιο δύσκολο… Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια, τα λέμε και εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θέλεις να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, διακριτικά, δεοντολογικά, δεν τα λέω ανοιχτά. Ένα πράγμα που δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε είναι ότι δεν τα λέω», της είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για τη γούνα μου δεν έχεις ράμματα. Δεν νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για εμένα», του είπε η παρουσιάστρια.

Σχετικά Άρθρα