Βελόπουλος: ” Όπως έγινε μπάζωμα με τα Τέμπη έγινε “μπάζωμα” και με τον Μίχο”

 Βελόπουλος: ” Όπως έγινε μπάζωμα με τα Τέμπη έγινε “μπάζωμα” και με τον Μίχο”

«Με ενδιαφέρει η κοινωνία και ο λαός, όχι οι δημοσκοπήσεις. Δεν μ ενδιαφέρουν τα νούμερα» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε μεγάλη συνέντευξή του στο Action 24 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσος. «Εκπροσωπώ τον πατριωτισμό του Έλληνα παπανδρεϊκού, του Έλληνα καραμανλικού που είχαν μια σοβαρή στάση στα εθνικά θέματα” πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Είμαι με τον Τραμπ» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε ότι «όσο ήταν αυτός Πρόεδρος δεν είχαμε πολεμικές συγκρούσεις» σε αντίθεση με όσα γίνονται επί θητείας του Τζο Μπάιντεν.

«Είμαι στο δόγμα του Ντε Γκολ όχι του …Μικρόν που πάει να βάλει σε περιπέτειες την Ευρώπη. Δεν στηρίζω κανέναν. Ρωτήστε την Λεπέν αν είναι κοντά σε μένα. Αλλά σαφώς δεν είμαι με τον Μακρόν. Ο Όρμπαν για τη χώρα του έκανε τεράστιο καλά. Πέτυχε απίστευτα πράγματα» σχολίασε ο κ. Βελόπουλος.

«Θα δείτε ένα ψηφοδέλτιο που θα απαρτίζεται από ανθρώπους της δουλειάς» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσφατα γεγονότα της Θεσσαλονίκης, λέγοντας: «Η βία απ΄όπου κι αν προέρχεται είναι καταδικαστέα. Αλλά δεν φταίει η Θεσσαλονίκη αν 200 άτομα κάνανε αυτό που κάνανε…»

«Δεν έγινε καμία εξέταση των κινητών του Μίχου»

«Όπως έγινε μπάζωμα με τα Τέμπη έγινε «μπάζωμα» και με τον Μίχο», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συνέχισε λέγοντας «δεν έγινε καμία εξέταση των κινητών του Μίχου». Ακόμα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στα Τέμπη και μεταξύ άλλων τόνισε: «λαθρεμπόριο ποτών, τσιγάρων και καυσίμων γίνεται από τον σιδηρόδρομο». Τέλος, αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Open «δεν έγινε καμία εξέταση των κινητών του Μίχου» ενώ πρόσθεσε ότι ήμαστε σαν την Ουγκάντα.

Επίσης σχολίασε ότι «τα τέρατα δεν δικαιούνται δικηγόρο» ζητώντας μάλιστα να εφαρμόζεται ο χημικός ευνουχισμός σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι την απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, σε μία πρόταση που αιφνιδίασε και άφησε άναυδο το πανελλήνιο.

Η εισαγγελική λειτουργός έπειτα από 33 συνεδριάσεις που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, πρότεινε την αθώωση του βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης σε 3 από τις 7 κατηγορίες που αντιμετώπιζε, ενώ ζήτησε να κριθεί ένοχος μόνο για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται καθώς και για οπλοκατοχή.

Σχετικά Άρθρα