Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Καναδά για την επιστολική ψήφο

 Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Καναδά για την επιστολική ψήφο

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Καναδά με στόχο να καλέσει τους ομογενείς να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές με την επιστολή τους ψήφο. «Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ενισχύσουμε την ενότητα του παγκόσμιου ελληνισμού», δήλωσε πρόσφατα μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε: «Η αποστολή μου στον Καναδά είναι ένα ουσιαστικό και τιμητικό καθήκον με πολλές διαστάσεις».

«Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η επιστολική ψήφος, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής χωρίς κόπο. Βλέπω ότι υπάρχει κίνδυνος αποχής, ενώ στην Ευρώπη αναπτύσσονται και πάλι ακροδεξιές και λαϊκίστικες φωνές, που έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά στην Πατρίδα μας τα προηγούμενα χρόνια», σημείωσε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις στο Μόντρεαλ (16 και 17 Μαρτίου) και στην Οττάβα (18 και 19 Μαρτίου). Η περιοδεία του θα κορυφωθεί με την επίσκεψη στον Τορόντο από τις 20 έως τις 25 Μαρτίου. Στην τελευταία συγκέντρωση της 25η Μαρτίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μιλήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

theodorikakos_5b824.jpg

Σχετικά Άρθρα