Ο ταλαντούχος 11χρονος Στέλιος Κερασίδης έλαβε υποτροφία σε κορυφαίο μουσικό σχολείο του κόσμου!

 Ο ταλαντούχος 11χρονος Στέλιος Κερασίδης έλαβε υποτροφία σε κορυφαίο μουσικό σχολείο του κόσμου!

Ο ταλαντούχος Στέλιος Κερασίδης, μόλις στα 11 του χρόνια, έγινε δεκτός από το The Purcell School ένα από τα κορυφαία μουσικά σχολεία του κόσμου. Ο νεαρός μουσικός από τη Νέα Μάκρη έχει πλέον την δυνατότητα από τον Σεπτέμβριο να φοιτήσει εκεί, ζώντας μόνιμα -χωρίς την οικογένεια του- στην Αγγλία.

Ο Φώτης Κερασίδης ο πατέρας του Στέλιου τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook:

Μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση για το επίτευγμα, αλλά και με εύλογη αγωνία για το τόλμημα ενός παιδιού, που από τόσο μικρή ηλικία δε φοβάται να ξενιτευτεί προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του.

Δυστυχώς, παρά τη μερική υποτροφία που παρέχει το σχολείο στο παιδί, μετά την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα δίδακτρα παραμένουν σε δυσθεώρητα και απαγορευτικά μεγέθη για τα δεδομένα οποιασδήποτε μέσης ελληνικής οικογένειας.

Η εξίσωση δε μοιάζει εύκολη, αντίστοιχο παράδειγμα άλλωστε δεν είχαμε ποτέ στη χώρα και γνωρίζουμε καλά πως οδηγίες χρήσεως δε θα δοθούν ούτε σε τούτη τη μάχη. Ας είναι, έχουμε μάθει στα δύσκολα!Υ.Γ. Ίσως πλέον είναι η ώρα Στελάκο και η ίδια σου η χώρα, που τόσο αγαπάς και αναδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία, να δείξει αντανακλαστικά και επιτέλους να στηρίξει τα παιδιά της.

Σχετικά Άρθρα