Τον μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι και τώρα ζητάει συγγνώμη

 Τον μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι και τώρα ζητάει συγγνώμη

Συγγνώμη από το θύμα ζητάει ο άντρας που μαχαίρωσε τον μάγειρα μέσα στο ουζερί της Θεσσαλονίκης επειδή δε του άρεσε το κοντοσουβλι που του σέρβιρε, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο 55χρονος από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 65χρονου ομοεθνή του, πέρασε το πρωί της Τετάρτης το «κατώφλι» του ανακριτή και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει πως τέλεσε την πράξη του υπό την επήρεια μέθης, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού και δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, Λευτέρης Μπιλιώνας, ο 55χρονος έχει μετανιώσει για την πράξη του και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει επικοινωνήσει και με τον μάγειρα για να του έκφραση την λύπη του για όσα έπραξε και να ζητήσει συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε την Τρίτη, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η σύλληψή του, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σχετικά Άρθρα