Πέλλα: Θρήνος στην κηδεία των δύο νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο (εικόνες)

 Πέλλα: Θρήνος στην κηδεία των δύο νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο (εικόνες)

Βουβός πόνος και απέραντη θλίψη έχει καλύψει την Αλμωπία, από την είδηση του χαμού δύο νέων ανθρώπων σε τροχαίο έξω απ’ τη Μηλιά το βράδυ της Τρίτης (12/3). Λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης (13/2) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο και τον 21χρονο στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Κωνσταντίας.

Σύμφωνα με το pellanow.gr, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τρίτος επιβάτης του οχήματος.

kideia-aridaia1
kideia-aridaia2

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας (δήμος Αλμωπίας) όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν από το σημείο του δυστυχήματος το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε περίφραξη και στη συνέχεια σε κολώνα, έξω από τον παιδικό σταθμό του χωριού.

aridaia-troxaio
aridaia-troxaio1
aridaia-troxaio2

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου οδηγού, του 19χρονου συνεπιβάτη κι ενός ακόμη επιβάτη 21 ετών. Όλοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του δεύτερου και τρίτου.

Ο 20χρονος οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα