Συναγερμός σε σχολείο στη Φλόριντα – Αναφορές για εισβολή ενόπλου

 Συναγερμός σε σχολείο στη Φλόριντα – Αναφορές για εισβολή ενόπλου

Συναγερμός έχει σημάνει σε σχολείο στη Φλόριντα, το οποίο τέθηκε σε lockdown, μετά από αναφορές για ύποπτο άτομο με οπλισμό που εντοπίστηκε στις εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για το Λύκειο Timber Creek, στο Ορλάντο, όπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μετά από αναφορές για άτομο, ένοπλο σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ διεξάγεται έρευνα σε όλα τα κτήρια.

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί γονείς έσπευσαν έντρομοι έξω από το σχολείο, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι, καθώς αγωνιούν για τα παιδιά τους που βρίσκονται μέσα στο κτήριο.

«Προς τις οικογένειες των μαθητών του Timber Creek,

Με μεγάλη προσοχή, παραμένουμε σε lockdown, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους. Όλοι οι μαθητές και το προσωπικό είναι ασφαλείς. Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν να εισέρχεται στον χώρο ή να εξέρχεται από αυτόν, παρακαλώ αποφύγετε την περιοχή γύρω από το σχολείο. Υπάρχει ειδικός χώρος για να συγκεντρώνονται οι γονείς και να ενημερώνονται από τις Αρχές. Θα σας ενημερώσουμε ξανά όταν έχουμε νέες πληροφορίες», αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο στις 9:15 τοπική ώρα, κάποιοι από αυτούς με ειδική στολή, ενώ ειδοποίηση που εστάλη για το lockdown, ζητάει από όσους βρίσκονται στο σχολείο να παραμείνουν μέσα στα κτήρια και να κλειδώσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

«Εάν είστε εκτός των εγκαταστάσεων, αποφύγετε να έρθετε στο σχολείο μέχρι να αρθεί η προειδοποίηση για lockdown».

Σχετικά Άρθρα