Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο- Βίντεο εξετάζουν οι αρχές

 Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο- Βίντεο εξετάζουν οι αρχές

Ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας στο Μενίδι, όταν πετάχτηκε από STOP ένα ΙΧ. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει, ο τραγουδιστής βγήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου ωστόσο λίγα μέτρα πιο πέρα συγκρούστηκε με το όχημα δυο νεαρών.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 19χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου ενώ ο οδηγός είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Το όριο στην συγκεκριμένη περιοχή είναι τα 40 χιλιόμετρα καθώς πρόκειται για αστικό ιστό και ο τραγουδιστής κινούνταν πολύ πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Οι αρχές εξετάζουν την πρώτη εικόνα για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στο Μενίδι

Παράλληλα, μιλώντας στον ALPHA, ο τραγουδιστής εμφανώς σοκαρισμένος ανέφερε τα όσα συνέβησαν ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα. «Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής για το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Δεκελείας.

Οι δύο 19χρονοι πήγαιναν στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στον Γιάννη Ξανθόπουλο και αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό, δεν έχει εντοπιστεί. Μαζί του ήταν και μια γυναίκα συνοδηγός.

Σχετικά Άρθρα