Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα και πατριός βίαζαν έφηβη “για να έχει καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες”

 Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα και πατριός βίαζαν έφηβη “για να έχει καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες”

Ένα ζευγάρι από το Πρόβο της αμερικανικής πολιτείας της Γιούτα συνελήφθη αφού, σύμφωνα με την αστυνομία, θεώρησαν ότι θα ήταν «ασφαλέστερο» για την έφηβη κόρη τους να έχει σεξουαλικές εμπειρίες μαζί τους παρά με «αγνώστους». Ο πατριός και η μητέρα του κοριτσιού, φυλακίστηκαν την Πέμπτη μετά από έρευνα σχετικά με βίαιη σεξουαλική κακοποίηση, βίαιο σοδομισμό και βιασμό με αντικείμενο. Ο πατριός συνελήφθη επίσης για έρευνα σχετικά με βιασμό.

Το KSL.com δεν κατονομάζει τους γονείς για να προστατεύσει την ταυτότητα του θύματος. Το κορίτσι τηλεφώνησε στην αστυνομία την Πέμπτη δηλώνοντας ότι «ο πατέρας της τη βίαζε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο», σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση της αστυνομίας.

Όταν ρωτήθηκαν, από τους αστυνομικούς, οι γονείς παραδέχθηκαν ότι συμμετείχαν σε σεξουαλικές δραστηριότητες με την κόρη τους για πάνω από ένα χρόνο.

«(Ο πατριός) εξήγησε ότι πριν από ένα χρόνο αυτός και η μητέρα του θύματος έμαθαν ότι το θύμα ήθελε να συναντά και να κάνει σεξ με αγνώστους. (Είπε) ότι μαζί με τη σύζυγό του αποφάσισαν ότι η διδασκαλία του θύματος σχετικά με το σεξ και η συμμετοχή σε σεξουαλικές πράξεις με το θύμα θα ήταν ασφαλέστερη γι’ αυτήν από το να κάνει σεξ με αγνώστους», αναφέρει η ένορκη κατάθεση.

Η αστυνομία αναφέρει ότι οι γονείς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόσθετες κατηγορίες, εάν κατατεθούν επίσημες κατηγορίες από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Γιούτα.

Σχετικά Άρθρα