Εθνική Ελλάδος: Οι παίκτες που κάλεσε ο Πογιέτ για το ματς με Καζακστάν

 Εθνική Ελλάδος: Οι παίκτες που κάλεσε ο Πογιέτ για το ματς με Καζακστάν

Τους παίκτες για το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός κόουτς κάλεσε ξανά στην εθνική τον Χρήστο Τζόλη και τον Ζέκα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης έμεινε εκτός, καθώς ο αριστερός μπακ της Νόριτς υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο.

Ο Πογέτ έχει καλέσει τρεις δεξιούς μπακ (Ρότα, Μπάλντοκ, Σάλιακας), ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Τζόλη στην εθνική μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς πραγματοποιεί καλή σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (14 γκολ) στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας.

Εκτός από τις κλήσεις έμειναν οι Γούτας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Παπανικολάου και Φούντας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η Super League έχει ανακοινώσει την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Η Εθνική αντιμετωπίζει στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena το Καζακστάν και σε περίπτωση που επικρατήσει θα παίξει στον τελικό των playoffs του Nations League ως φιλοξενούμενη, με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Γεωργίας και Λουξεμβούργου.

Αναλυτικά οι 27 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν:

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.

Σχετικά Άρθρα