Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: “Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη – Θα βρίζουν οι ίδιοι που δίνουν συγχαρητήρια”

 Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: “Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη – Θα βρίζουν οι ίδιοι που δίνουν συγχαρητήρια”

Η Ελένη Βουλγαράκη αναφέρθηκε στα όσα λέγονται και για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη και τα μηνύματα που δέχεται στα social media.

Στη σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε την επίμαχη φωτογραφία, με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση για τη σχέση τους, τα όσα λέγονται κατά καιρούς αλλά και τον ίδιο τον διεθνή στράικερ, εκθειάζοντας τον χαρακτήρα του. 

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως: «Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκης», με την Βουλγαράκη να απαντάει: «Εγώ το έβαλα;». 

«Τα δυο τα έβαλες εσύ», απάντησε ο παρουσιαστής, με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να παίρνει εκ νέου τον λόγο:

«Θέλω να πω κάτι. Επειδή δεν βγάλαμε καμία φωτογραφία για να μιλήσουμε γι’ αυτό και δεν θέλω κιόλας να μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, επειδή ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν χτες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν και θα βρίζουν. Και θα πάρει η μπάλα και εμένα. Και επειδή δεν αξίζει στον Φώτη, είναι πολύ σοβαρός αθλητής, δεν του αξίζει να κρίνεται για την προσωπική του ζωή. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι».

Σχετικά Άρθρα