Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο βρέφους 2,5 μηνών

 Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο βρέφους 2,5 μηνών

Ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο μόλις 2,5 μηνών βρέφος η οποία δεν έδειξε κάποια εμφανή παθολογική αιτία θανάτου. Πλέον η υπηρεσία απέστειλε ιστούς σε εργαστήρια για να γίνει και ιστολογική εξέταση. Το ζευγάρι από την Πάτρα, γνωστή επιχειρηματική οικογένεια εμπόρων αυτοκινήτων, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον ξαφνικό χαμό του μόλις 2,5 μηνών βρέφους τους.

Οι γονείς βρήκαν το μωράκι τους Σάββατο αργά το βράδυ στην κούνια του χωρίς αισθήσεις και σφυγμό. Το πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

Οι γιατροί στα εξωτερικά, βλέποντας πως το βρέφος δεν είχε καθόλου σφίξη, του έκαναν ανάνηψη και για λίγα λεπτά το επανέφεραν. Το μετέφεραν μετά από λίγη ώρα στην παιδιατρική κλινική, ωστόσο το μικρό αγγελούδι δεν άντεξε να κρατηθεί στη ζωή καθώς οι ώρες που έμεινε χωρίς σφίξη και οξυγόνωση αποδείχθηκαν μοιραίες.

Οι γιατροί, και στο ΤΕΠ και στην Παίδων, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν ζωντανό το μωρό, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Τέλος σημειώνεται πως η κηδεία του βρέφους προγραμματίζεται για αύριο, Τρίτη 12 Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα