Παλαιοχριστιανός: Το έσκασε ο 15χρονος γιος του – Συνελήφθη η κοινωνική λειτουργός

 Παλαιοχριστιανός: Το έσκασε ο 15χρονος γιος του – Συνελήφθη η κοινωνική λειτουργός

Νέα τροπή στην υπόθεση της «παλαιοχριστιανικής» οικογένειας, καθώς ο γιος που βρισκόταν σε κοινωνική δομή στον Πειραιά με εισαγγελική εντολή και ενώ είχε συναντήσει τον πατέρα του παρουσία κοινωνικής λειτουργού το… έσκασε. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή που εξαφανίστηκε και συνέλαβαν την κοινωνική λειτουργό που συνόδευε τον 15χρονο.

Ο 45χρονος πατέρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», για τον 15χρονο γιο του και ανέφερε ότι απέδρασε από τη δομή ψυχικής υγείας που φιλοξενείται.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε πως γίνεται σε μια δομή που υποτίθεται ότι ο γιος του προστατεύεται να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα.

Επιπλέον κατηγόρησε τις αρχές ότι προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει όπως αυτό της αιμομιξίας.

«Το παιδί την κοπάνησε. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, δεν ξέρω αν είναι και στημένη. Εκεί πέρα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και είχε μια στρατιά αστυνομικών. Εγώ ήμουν μέσα σε ένα καφέ ενός φίλου μου που είχε εκεί πέρα στο γήπεδο και ξαφνικά έρχεται η συνοδός του παιδιού και μου λέει “έφυγε, που είναι;”. Τώρα όλο αυτό μέσα σε έναν χώρο που έχει και κάμερες, που έχει συνοδό. Έψαχνα, ρωτούσα τους αστυνομικούς εκεί πέρα, οποιονδήποτε μπορεί να μου δώσει πληροφορίες μαζί με τη συνοδό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 15χρονου.

«Μέχρι που η συνοδός με απείλησε με τον εισαγγελέα σαν να μου επέρριπτε ευθύνες. Ε, και σηκώθηκα και έφυγα, λέω άμα είναι να τα βάζει μαζί μου, εντάξει έλεος!» συμπλήρωσε.
Για το πώς χάθηκε το παιδί, ο πατέρας εξήγησε ότι «πήγα να τους κεράσω ένα σουβλάκι, ήταν και η συνοδός. Σε κάποια φάση βγήκαν έξω το παιδί και η συνοδός. Μετά αγνοείται το τι έγινε. Εγώ ήμουν σε βιντεοσκοπούμενο χώρο, ήταν δίπλα μου αστυνομικοί, καθόντουσαν. Δεν είναι ότι είχα κάποια εμπλοκή με το όλο θέμα».

«Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ. Πώς δηλαδή να το υποκίνησα που ούτε κατάλαβα τι έγινε. Δεν είναι παράλογο αυτό; Πολλά θέλουν να μου χρεώσουν, αλλά να δούμε όμως και τι γίνεται στην πραγματικότητα. Από την αρχή της ιστορίας, ναρκωτικά ήθελαν να μου βρουν με αστυνομικούς σκύλους, όπλα ήθελαν να μου χρεώσουν, τώρα με το παιδί θέλουν να μου το χρεώσουν, εντάξει…» συμπλήρωσε.

«Αυτή η μέριμνα του κράτους με αγαλλίασε, νιώθω τρισευτυχισμένος», αναφέρει ειρωνικά. Αισθάνομαι ότι έχουμε ένα κράτος που μεριμνά. Θα υποβάλλω μήνυση με τον δικηγόρο μου».

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται η σύζυγος του Μανώλη, Σεβαστή, με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αυτό που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Μανώλης.

Σχετικά Άρθρα