Κριστίνα Πισκόβα: Ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

 Κριστίνα Πισκόβα: Ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Το μοντέλο Κριστίνα Πισκόβα κέρδισε το βράδι του Σαββάτου (09/03) τον τίτλο «Μις Κόσμος 2024», στη Βομβάη της Ινδίας όπου διεξήχθη φέτος ο διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς. Η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από την Τσεχία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 11 κοπέλες, που ήταν υποψήφιες για το στέμμα.

Αφού οι κοπέλες πέρασαν στον κλασικό γύρο ερωτήσεων, συζητώντας ποικίλα θέματα, η 23χρονη Πισκόβα, η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής, αναφέρθηκε στην άρση του στίγματος γύρω από την έμμηνο ρύση.

Η ίδια απάντησε ότι «το να είσαι γυναίκα είναι δώρο», ενώ τόνισε πως πρέπει το θέμα της έμμηνου ρύσης να πάψει να αποτελεί ταμπού για την κοινωνία.

Οι δοκιμασίες

Συνολικά 111 ήταν οι κοπέλες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς, όπου γρήγορα κατέληξαν σε 12 και στη συνέχεια 8, φτάνοντας έτσι στον κλασικό γύρο ερωτήσεων (Q&A), εξετάζοντας θέματα που συζητήθηκαν στην πιο πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της G20 .

Οι υπόλοιπες κοπέλες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό ήταν η Γιασμίνα Ζεϊτούν από το Λίβανο, η Λεσέγκο Τσόμπο από τη Μποτσουάνα και τέλος, η Ασέ Αμπράχαμς από την Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΚΟΒΑ

Σχετικά Άρθρα