Σποτ Μπάιντεν:Δεν είμαι νέος αλλά αυτό δεν είναι μυστικό -Επίθεση σε Τραμπ

 Σποτ Μπάιντεν:Δεν είμαι νέος αλλά αυτό δεν είναι μυστικό -Επίθεση σε Τραμπ

Δεν είμαι νέος αλλά αυτό δεν είναι μυστικό, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στο πρώτο σποτ της ανοιξιάτικης καμπάνιας του στα μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο των εκλογών στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2024.

«Δεν είμαι νέος. Αυτό δεν είναι μυστικό. Αλλά, εδώ είναι το θέμα: Καταλαβαίνω πώς να κάνω τα πράγματα για τον αμερικανικό λαό. Εδώ είναι το πρώτο σποτ της ανοιξιάτικης καμπάνιας μας στα μέσα ενημέρωσης» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Το σποτ του Αμερικανού προέδρου εντάσσεται στην προεκλογική του καμπάνια σε μια προσπάθεια να πλησιάσει και τους νέους ενώ αφού κάνει αναφορά στο πώς χειρίστηκε διάφορες κρίσεις όπως την πανδημία, την κλιματική αλλαγή, τις τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων και την οικονομία, επιτίθεται στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως εξηγεί ο Μπάιντεν, ο Τραμπ απέτυχε να ψηφίσει νόμο για τις υποδομές ενώ στη συνέχεια, όπως τονίζει, «ο Τραμπ αφαίρεσε την ελευθερία των γυναικών να επιλέγουν».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι η δουλειά του προέδρου είναι να φροντίζει τον Ντόναλντ Τραμπ», λέει ο Μπάιντεν στο σποτ του και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι η δουλειά του προέδρου είναι να πολεμήσει για εσάς, τον αμερικανικό λαό. Και αυτό κάνω».

Στο τέλος του διαφημιστικού, ακούγεται μια φωνή εκτός κάμερας που ζητά άλλη λήψη και ο Μπάιντεν απαντά με χιούμορ: «Κοιτάξτε, είμαι πολύ νέος, ενεργητικός και όμορφος… Για ποιον λόγο το κάνω αυτό;».

Υπενθυμίζεται πως οι προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών του 2024 θα είναι οι 60ές και έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024.

Το βίντεο του Τζο Μπάιντεν:

Σχετικά Άρθρα