Ρόκκος: Είμαστε σε “χούντα” -Απαγορεύεται να πούμε οτιδήποτε μη παρεξηγηθεί ο Πορτοσάλτε

 Ρόκκος: Είμαστε σε “χούντα” -Απαγορεύεται να πούμε οτιδήποτε μη παρεξηγηθεί ο Πορτοσάλτε

Στη σάτιρα στα τραγούδια, στη Eurovision, αλλά και στη Μαρίνα Σάττι αναφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος, σχολιάζοντας την επικαιρότητα και ενόψει της συνεργασίας του με τον Σταμάτη Γονίδη. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του Mega, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί ποτέ δεν έφυγα. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά κι έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη».

Παράλληλα, είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που θα βγω να τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ».

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε επίσης ότι «εάν ήταν κατάλληλη παρέα και τα ανάλογα χρήματα, ευχαρίστως θα καθόμουν στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show».

Σε σχέση με τη σάτιρα και το αν χωράει στους στίχους των τραγουδιών ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είμαστε σε μία “χούντα”, σε μια εποχή που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε στο τραγούδι μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης».

«Εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια, σεβόμαστε πάρα πολύ την πολιτική κατάσταση και δεν θα πούμε τίποτα για να ενοχληθεί ο Πορτοσάλτε», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision, ο Στέλιος Ρόκκος χαρακτήρισε την τραγουδίστρια ως «μία απίστευτη τύπισσα, πολύ ταλαντούχα», αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει ακούσει το τραγούδι.

«Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision», σημείωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, συνεχίζοντας όμως λέγοντας ότι «θεωρώ ότι είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες ηλικίες που δεν ταιριάζω πια στην Eurovision».

«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα