Η… ατάραχη Κωνσταντοπούλου, η δυσαρέσκεια βουλευτών και η… χρυσή τομή

 Η… ατάραχη Κωνσταντοπούλου, η δυσαρέσκεια βουλευτών και η… χρυσή τομή

Ατάραχη η κυρία Κωνσταντοπούλου, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έχοντας δίπλα της την Τζώρτζια Κεφαλά και την Ελένη Καραγεωργακοπούλου, διάβαζε ένα ένα τα 205 άρθρα του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια,

Όταν όλοι οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου είχαν ολοκληρώσει και είχαν πλέον αποχωρήσει από τη Βουλή η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχιζε να ψηφίζει τα άρθρα του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια.

Χρειάστηκαν δύο ώρες πάρα ένα τέταρτο να ολοκληρώσει την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου , αφού από τις 9. 27 το βράδυ που ξεκίνησε την ψηφοφορία τελικά κατάφερε να ψηφίσει στις 11.15.

Το γεγονός προκάλεσε δυσαρέσκεια σε βουλευτές που ήθελαν να τελειώσει γρήγορα η διαδικασία, όπως δυσαρέσκεια προκάλεσε το γεγονός ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε την κεντρική της ομιλία λίγο πριν αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία, με αποτέλεσμα οι βουλευτές να δυσανασχετούν λόγω της μεγάλης διάρκειας και η ίδια να δείχνει την ενόχλησή της και να νουθετεί περί της ανάγκης να επιδεικνύουν ανοχή στον ομιλητή και επιπλέον να αποκτήσουν παιδεία που αρμόζει στους κοινοβουλευτικούς.

Η χρυσή τομή ανάμεσα στους σχολαστικούς και τους βιαστικούς είναι πάντα η καλύτερη λύση καθώς η νομοθέτηση αποτελεί κορυφαία διαδικασία σε ένα Κράτος Δικαίου.

Σχετικά Άρθρα