ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει την Πέμπτη 14/03 το ευρωπαϊκό πρόγραμμα -Μπαίνει στρατό στις 15

 ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει την Πέμπτη 14/03 το ευρωπαϊκό πρόγραμμα -Μπαίνει στρατό στις 15

Σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα πληροφορίες η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη από χθες, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε ότι παρουσιάζεται στον Στρατό στις 15 Μαρτίου. Κατά τη σύσκεψη έγινε ενημέρωση για τον προγραμματισμό της ερχόμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει θετική ατζέντα, κι έτσι την Τρίτη θα υπάρξει εκδήλωση για ακρίβεια και φορολογικό.

Η εκδήλωση για τις ευρωεκλογές θα γίνει τελικώς την Πέμπτη 14 Μαρτίου, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται στην Σπάρτη τελικά την Παρασκευή 15 Μαρτίου (το ανακοίνωσε και επίσημα στην ΚΟ) και όχι την Τετάρτη όπως αναμενόταν αρχικά.

Έτσι την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα, σε εκδήλωση με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει και τυπικά η τοποθέτηση των Γιάννη Σαρακιώτη και της Ραλλίας Χρηστίδη στους νέους τους ρόλους, του Συντονιστή των τομέων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την Αναπληρώτριας συντονίστριας, αντιστοίχως.

Σχετικά Άρθρα