Πιερρακάκης: Διπλή απάντηση για Τσίπρα και Ανδρουλάκη

 Πιερρακάκης: Διπλή απάντηση για Τσίπρα και Ανδρουλάκη

Διπλή απάντηση τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Νίκο Ανδρουλάκη έδωσε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, από το βήμα της Βουλής. «Αν έχει την ίδια μοίρα με την δημόσια τοποθέτησή του πριν από το συνέδριό σας, ούριος άνεμος στα πανιά μας» σχολίασε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, ότι δεν θα ευδοκιμήσει ο νόμος, ο κ. Πιερρακάκης σχολίασε με σκωπτικό τρόπο απευθυνόμενος προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα εξής: «να μοιραστώ την ανακούφισή μου. Αν έχει την ίδια μοίρα με την δημόσια τοποθέτησή του πριν από το συνέδριό σας, ούριος άνεμος στα πανιά μας».

Ο υπουργός Παιδείας, επεφύλασσε και μια απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που νωρίτερα έκανε λόγο για υπουργούς της κυβέρνησης «που διαγκωνίζονται ποιος είναι πιο γνήσιος εκπρόσωπος του γενιτσαρικού τάγματος της Νέας Δημοκρατίας».

«Η πάγια πρακτική των σουλτάνων είναι η πειθαρχία. Και η άσκηση κομματικής πειθαρχίας από μεριάς συγκεκριμένου κόμματος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία για να μπορέσει να συγκρατήσει την εσωτερική του διαφωνία και τη διαφωνία σε επίπεδο στελεχών του είναι η χαρακτηριστικότερη όλων», σχολίασε με νόημα ο υπουργός Παιδείας.

Σχετικά Άρθρα