Καταδίωξη οχήματος στη γέφυρα Καλιφτάκη-Εξετάζεται αν σχετίζεται με την έκρηξη στον Πειραιά

 Καταδίωξη οχήματος στη γέφυρα Καλιφτάκη-Εξετάζεται αν σχετίζεται με την έκρηξη στον Πειραιά

Καταδίωξη ενός σκούρου οχήματος χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας στη γέφυρα Καλυφτάκη. Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει και εκείνος τους αγνόησε.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη χωρίς μέχρι στιγμής όπως μετέδωσε to Mega να υπάρχει ενημέρωση για κάποιο αποτέλεσμα.

  • Από τις Αρχές εξετάζεται αν το συγκεκριμένο σκούρο όχημα χωρίς πινακίδες έχει κάποια σχέση με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στις 03:25 στον Πειραιά.

Η πυροσβεστική κλήθηκε να στείλει όχημα στην Ομηρίδου Σκυλίτση, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν είχε προκληθεί φωτιά. Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε στο μαντρότοιχο που χωρίζει το οικόπεδο με το βενζινάδικο από την πλευρά του οικοπέδου. Στο οικοπεδο αυτο είχε σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές.

Την ώρα της έκρηξης το πρατήριο ήταν ανοιχτό και είχε μέσα υπαλλήλους. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση και στους γύρω δρόμους. Στο σημείο και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Σχετικά Άρθρα