Ηλεία: Τραγική κατάληξη για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο -Ταυτοποιήθηκε η σορός του

 Ηλεία: Τραγική κατάληξη για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο -Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έληξε η υπόθεση του αγνοούμενου οδηγού από το Πλουτοχώρι Ηλείας, ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο τον Ιανουάριο του 2023 μαζί με τη σύντροφό του, καθώς η σορός του ταυτοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή (8/3). Σύμφωνα με το patrisnews.gr, πρόκειται για τον Νίκο Αναστασόπουλο, 45 ετών, σύντροφο της Γεωργίας Μπαντίου. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (9/3), στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, την Πέμπτη (29/2), οι Αρχές είχαν εντοπίσει και ανασύρει σορό από το φράγμα Φλόκα στην Ηλεία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός σε γλυκό νερό, με τους πνεύμονες του άτυχου άνδρα να είναι γεμάτοι από νερό και λάσπη.

Επίσης προέκυψε ότι ο θάνατός του είχε επέλθει 6 με 7 εβδομάδες περίπου, διάστημα το οποίο ταυτίζεται με αυτό των 45 ημερών, που αγνοείτο ο άνδρας. Σημειώνεται πως το σώμα του άνδρα δεν έφερε κακώσεις.

Το χρονικό

Το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο του στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού πριν παρασυρθεί από τον χείμαρρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 30 μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Η συνοδηγός, ηλικίας 45 ετών, ανασύρθηκε νεκρή. Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην περιοχή του Πλουτοχωρίου, σε μεγάλη απόσταση από το αυτοκίνητο.

Σχετικά Άρθρα