Επίθεση Μεντβέντεφ σε Μπαίντεν: “Τρελό, διανοητικά ανάπηρο άτομο”

 Επίθεση Μεντβέντεφ σε Μπαίντεν: “Τρελό, διανοητικά ανάπηρο άτομο”

«Διανοητικά ανάπηρο» χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο στενός συνεργάτης του Πούτιν «τα έβαλε» με τον Τζο Μπάιντεν με αφορμή το γεγονός πως συνέκρινε τον εαυτό του με τον Φραγκλίνο Ντελάνο Ρούσβελτ. Όπως λέει ο Μεντβέντεφ σε επιθετικό ύφος, «Αν και ο Ρούσβελτ ήταν ένας ανήμπορος άνθρωπος σε αναπηρική καρέκλα, έβγαλε την Αμερική από την ύφεση. O Μπάιντεν, από την άλλη πλευρά, είναι ένα τρελό, διανοητικά ανάπηρο άτομο που έβαλε στο μυαλό του να σύρει την ανθρωπότητα στην κόλαση».

Η ανάρτηση Μεντβέντεφ

«Στην ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης, ο Μπάιντεν συνέκρινε τον εαυτό του με τον Φραγκλίνο Ντελάνο Ρούσβελτ. Αυτή η σύγκριση είναι… έτσι κι έτσι. Προφανώς, όχι προς όφελός του.

Πρώτον, αν και ο Ρούσβελτ ήταν ένας ανήμπορος άνθρωπος σε αναπηρική καρέκλα, έβγαλε την Αμερική από την ύφεση. O Μπάιντεν, από την άλλη πλευρά, είναι ένα τρελό, διανοητικά ανάπηρο άτομο που έβαλε στο μυαλό του να σύρει την ανθρωπότητα στην κόλαση.

Δεύτερον, ο Ρούσβελτ μαζί με τους συμμάχους του, συμπεριλαμβανομένης της ΕΣΣΔ, αγωνιζόταν για την ειρήνη -ωστόσο, ο Μπάιντεν προσπαθεί ενεργά και επίμονα να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τρίτον, ο Ρούσβελτ πολεμούσε κατά των φασιστών, αλλά ο Μπάιντεν πολεμάει υπέρ τους.

Είναι η ντροπή των Ηνωμένων Πολιτειών!».

Σχετικά Άρθρα