Βορίδης για Ασημακοπούλου:”Δεν τίθεται θέμα για την υποψηφιότητά της”

 Βορίδης για Ασημακοπούλου:”Δεν τίθεται θέμα για την υποψηφιότητά της”

Κανένα θέμα υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν τίθεται – με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα – για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως ξεκαθάρισε ο Μάκης Βορίδης.Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε στο Action24 για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και ρωτήθηκε σχετικά με την αποστολή των email στους απόδημους email στους απόδημους από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει προκαλέσει εισαγγελική έρευνα και έρευνα από την Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με την υποψηφιότητάς της με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, αν και είναι «ζήτημα» αν έχουν σταλεί email που δεν έπρεπε να σταλούν.

«Εξ όσων γνωρίζω όχι. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όχι», απάντησε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας στη σχετική ερώτηση.

Πάντως, διευκρίνισε, «αν τα δεδομένα είναι, για παράδειγμα, ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός και εστάλησαν κάποια email που ενδεχομένως δεν έπρεπε να σταλούν, εντάξει είναι ένα ζήτημα».

Στο σημείο αυτό και με αφορμή πολλές υποθέσεις με δημόσιο ενδιαφέρον που βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης, ο υπουργός Επικρατείας συνέστησε στους πολιτικούς να μην κάνουν τους… Κλουζώ, όπως χαρακτηριστικά είπε, κάτι που είναι «πολύ διαδεδομένο τελευταία».

Σχετικά Άρθρα