Τέμπη/Καρυστιανού:”Φυσικά θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας. Φυσικά και μπορούμε”

 Τέμπη/Καρυστιανού:”Φυσικά θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας. Φυσικά και μπορούμε”

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Καρυστιανού απηύθυνε νέα έκκληση, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί…» η Μαρία Καρυστιανού, με αφορμή τη συλλογή υπογραφών για το ψήφισμα που αφορά την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη.

«Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας…

Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών.

Επειδή είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας…» σημειώνει στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρία Καρυστιανού.

Στην προτροπή της για τη συλλογή περισσότερων υπογραφών λέει η ίδια «οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας… Τώρα, που τα έχουμε δίπλα μας… Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά.»

Και συνεχίζει ως εξής: «Υπογράφουμε! Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε! Φυσικά και μπορούμε! Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!»

Υπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα