Τα κόμματα καταδικάζουν την παρέμβαση στο σπίτι του Πιερρακάκη

 Τα κόμματα καταδικάζουν την παρέμβαση στο σπίτι του Πιερρακάκη

Από το βήμα της Βουλής, ο υπ. Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, έκανε γνωστό πως λίγο μετά τις 21:30, άγνωστοι έκαναν παρέμβαση στο σπίτι του, τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και στο εσωτερικό, πετώντας φυλλάδια, με τον κ. Πιερρακάκη να υπογραμμίζει πως τέτοιες ενέργειες δεν τον φοβίζουν, ούτε μπορούν να τον εκβιάσουν. Άμεση ήταν η καταδίκη της επίθεσης από τα κόμματα του κοινοβουλίου.

«Η οικογένεια δεν μπαίνει στο ζύγι της πολιτικής αντιπαράθεσης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος για τους άγνωστους που πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του Κυριάκου Πιερρακάκη.

«Αλίμονο εάν η πολιτική αντιπαράθεση μεταφερθεί στο επίπεδο της βίας και μάλιστα με την εμπλοκή του οικογενειακού περιβάλλοντος» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δ. Μάντζος.

«Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν το οργανωμένο λαϊκό εργατικό και φοιτητικό κίνημα. Δεν το βοηθάνε, αντίθετα θεωρούμε ότι αξιοποιούνται για την συκοφάντηση του», επισήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος.

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου και εάν προέρχεται», είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας.

«Δεν θα πρέπει να είναι ανεκτό από κανένα τέτοιες πράξεις που στρέφονται εναντίον των οικογενειών οποιουδήποτε εδώ μέσα», ανέφερε ο βουλευτής της ΚΟ Σπαρτιάτες, Αθ. Χαλκιάς.

«Καταδικάζω απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια βίας, πολλώ δε μάλλον, όταν αφορά την οικογενειακή εστία,» είπε ο βουλευτής της ΚΟ Νίκη, Σπ. Τσιρώνης.

Σχετικά Άρθρα