Λάρισα: Μαρτυρίες και βίντεο ντοκουμέντα από τους καυγάδες του 47χρονου γιατρού με την πρώην σύζυγό του

 Λάρισα: Μαρτυρίες και βίντεο ντοκουμέντα από τους καυγάδες του 47χρονου γιατρού με την πρώην σύζυγό του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα για τον 47χρονο γιατρό από την Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην μόλις 3,5 ετών κόρη του. Ο γιατρός έχει προφυλακιστεί, μετά από ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού που οδήγησε σε διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρχές. «Το παιδί δεν μπορεί να τα φαντάστηκε», λέει η μητέρα του η οποία δηλώνει κατηγορηματικά ότι ζητάει την ποινική δίωξη του πρώην συζύγου της.

Η ίδια δηλώνει ότι ο 47χρονος ασκούσε βία σε βάρος της από τον πρώτο χρόνο του γάμου τους, ενώ τα ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα άρχισαν όταν οι γονείς πήραν διαζύγιο με τους τσακωμούς του πρώην ζευγαριού να είναι εκτός ορίων. Σε βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα απεικονίζονται τόσο ο πατέρας της μικρής όσο και η μητέρα της και ο νυν σύντροφός της με πέτρες και ξύλα στα χέρια να κινούνται απειλητικά ο ένας προς το μέρος του άλλου.

Η μητέρα δεν ήθελε ο πατέρας να περνάει χρόνο με την μικρή, καθώς είχε φανεί η συμπεριφορά του ότι ήταν ανάρμοστη από την πρώτη στιγμή και, όπως αναφέρουν μάρτυρες, το είχε παρατηρήσει όλο το χωριό.

Το βίντεο δείχνει τον πατέρα της μικρής, ο οποίος έχει πάει στο σπίτι της συζύγου του, με την οποία τότε ήταν σε διάσταση και ζητάει να πάρει την μικρή μαζί του το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η μητέρα δεν τον αφήνει και σε πλάνο εμφανίζεται ο 47χρονος με ένα στυλιάρι στο χέρι, ενώ σε άλλο πλάνο η μητέρα απεικονίζεται με μία πέτρα στο χέρι και ο νυν σύντροφός της επίσης με ξύλο στο χέρι. Φριχτά πράγματα, τα οποία δείχνουν ακριβώς ποια ήταν η κατάσταση μεταξύ του πρώην ζευγαριού, που διεκδικούσε την επιμέλεια του παιδιού.

Η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και εκεί αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε στα χέρια του μπαμπά της. Μίλησε για τις ασελγείς πράξεις που την έβαζε να κάνει, ενώ ο 47χρονος αρνείται τα πάντα.

«Είδαμε τη γυναίκα του με αίματα στο πρόσωπο»

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο χωριό που ζούσε ο γιατρός και οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι αποκαλυπτικές για την συμπεριφορά του απέναντι στην κόρη του. Μεταξύ άλλων, τον είχαν δει μέσα στο χειμώνα να βγάζει τα ρούχα του παιδιού και να το κάνει μπάνιο έξω στην παιδική χαρά με το λάστιχο.

«Ο κύριος πήρε ένα μπουκάλι σαπούνι που πλένουμε τα πιάτα και έβαλε στο παιδί του στο κεφάλι και πήρε το λάστιχο από την παιδική χαρά και το έλουσε Οκτώβριο μήνα. Εκεί μου κίνησε την περιέργεια ότι ο άνθρωπος δεν στέκει, έχει κάποιο θέμα», είπε ο Νικόλαος Σαμαράς, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Στόμιου.

Όλοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο κακοποιητικό, ο οποίος χτυπούσε την σύζυγό του, ενώ ζούσαν με τον φόβο ότι θα συμβεί το κακό.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο με παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Είναι κοινό μυστικό ο τρόπος που φερόταν στη γυναίκα του, υπάρχουν περιστατικά που έγιναν δημόσια. Μέχρι και με κλωτσιά την έβγαλε έξω από το σπίτι με αίματα στο πρόσωπο. Όλοι λέγανε ότι κάποια στιγμή αυτά που ακούμε στην τηλεόραση για τις δολοφονίες γυναικών θα συμβεί και δίπλα μας», αναφέρει μαρτυρία.

Μάλιστα ο 47χρονος πολλές φορές είχε δημιουργήσει εντάσεις και φασαρίες στο χωριό, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περνούσε αυτόφωρο.

«Κυνηγούσε παιδιά ανήλικα, τον ενοχλούσαν τα πάντα. Μας κυνηγούσε με το μαχαίρι. Περιμέναμε ότι θα κάνει κάτι κακό», αναφέρουν μάρτυρες.

«Επιτέθηκε σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η διέξοδός του ήταν να επιτίθεται. Αμέτρητες φορές ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβαν, τον πήρανε μέσα. Κάθε φορά κάτι γινόταν με τον γιατρό».

Παρ’ όλα αυτά, ο 47χρονος κατηγορούμενος κυκλοφορούσε ανενόχλητος.

«Ασκούσε κανονικά το επάγγελμα του γιατρού. Είχε βγει 1-2 φορές γυμνός έξω, φώναζε, χωρίς μπλούζα με το εσώρουχο. Τον είχαν δει και με όπλο, τον είχαν δει και με μαχαίρι», ανέφερε κάτοικος του χωριού.

«Είναι κοινό μυστικό ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν εκτός ελέγχου. Έχει τύχει και στο χωριό που έμενε να βγει και να απειλήσει τα παιδιά επειδή τον ενοχλούσε η φασαρία και βγήκε με ξύλα να τα χτυπήσει. Καλέσανε οι γονείς την αστυνομία, ήταν ευέξαπτος άνθρωπος», αναφέρει μαρτυρία.

Τίποτα απ’ αυτά που έχουν ειπωθεί δεν είναι ψέματα, δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξίου, πρώην συνεργάτης του κατηγορούμενου γιατρού για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος κατοικεί αρκετό στην περιοχή και ανέφερε πως όντως κυκλοφορούσε με το εσώρουχο στο χωριό. Αναφορικά με το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο, ο Δημήτρης Αλεξίου δήλωσε ότι πράγματι ανήκει στον γιατρό, οποίος κατηγορείται για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του και έχει προφυλακιστεί, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό απ’ τα μωρομάντηλα που εντοπίστηκαν.

Σχετικά Άρθρα