Γεωργιάδης: Στο Παπαγεωργίου το πρώτο απογευματινό χειρουργείο

 Γεωργιάδης: Στο Παπαγεωργίου το πρώτο απογευματινό χειρουργείο

Το πρώτο απογευματινό χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, το πρώτο απογευματινό χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υπουργού και των διοικητικών των νοσοκομείων, προκειμένου να συζητήσουν πώς θα εφαρμοστεί η Υπουργική Απόφαση για τα απογευματινά χειρουργεία και ότι δεν θα γίνει σε βάρος των πρωινών.

Επίσης, ο υπουργός γνωστοποίησε πως κατασκευάζεται ιστοσελίδα στην οποία θα εμφανίζονται η ενιαία λίστα χειρουργείων και θα είναι προσβάσιμη σε όλους. Αναμένεται να βγει στον αέρα σε τρεις μήνες όλη η λίστα των χειρουργείων.

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις της Εκκλησίας απέναντι στο γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως έχει απέραντο σεβασμό στην Εκκλησία και ότι αντιλαμβάνεται απολύτως τις ευαισθησίες τις Ιεραρχίας στο θέμα αυτό. Ακόμη, ευχήθηκε οι αντιδράσεις να μείνουν σε ένα λελογισμένο όριο και καταδίκασε την πράξη του Μητροπολίτη Κερκύρας να αποκλείσει από την Εκκλησία τους δύο βουλευτές.

Αναφερόμενος στη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταστράφηκε και εκτίμησε πως θα βγει τρίτος στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, είπε πως είναι πολιτικό έγκλημα να μετατρέπει ο κ. Ανδρουλάκης το ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ νούμερο δύο.

Σκωπτικά σχολίασε και τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας πως πιο μεγάλη κωμωδία από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξαναδεί.

Τέλος, για το ζήτημα με την αποστολή μέιλ από την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, είπε πως αν έχει κάνει σφάλμα, που θα κρίνουν οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει, έχει κάνει ένα σφάλμα. Δεν είναι έγκλημα καθοσιώσεως.

Απαντώντας στην ερώτηση αν πρέπει να βρεθεί εκτός λίστας υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως δεν κάνει αυτός τις λίστες και πως δεν είναι στη δική του δικαιοδοσία. Ωστόσο, έσπευσε να κάνει γνωστό δημόσια πως είχε ψηφίσει την κ. Ασημακοπούλου τις προηγούμενες ευρωεκλογές και ότι το ίδιο προτίθεται να κάνει και στις 9 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα