Ένταση στη Βουλή- Βουλευτής της ΝΔ φώναξε στον Πολάκη: “Ουστ αλήτη”

 Ένταση στη Βουλή- Βουλευτής της ΝΔ φώναξε στον Πολάκη: “Ουστ αλήτη”

“Ουστ αλήτη” φώναζε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κατά την ακρόαση του πρώην οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος είχε καταθέσει και στο Ειδικό Δικαστήριο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια έντασης μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Θάνου Πλεύρη σχετικά με το σκάνδαλο Novartis. Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «σκάνδαλο Novartis υπήρχε γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες χρηματοδότησαν πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Ελλάδα για να καθορίσουν τις τιμές των φαρμάκων».

Ο Θάνος Πλεύρης απάντησε λέγοντας «ο Τσίπρας σε άδειασε», με τον Παύλο Πολάκη να σημειώνει: «Αυτά να τα πεις στον Τσίπρα, όχι σε εμένα». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποκαλώντας τον Θάνο Πλεύρη «βαρκάρη του Αχέροντα», καθώς -όπως είπε- παρέλαβε 13.750 νεκρούς και παρέδωσε 35.000 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Την ώρα της κορύφωσης της έντασης βουλευτής της ΝΔ που δεν μπορεί να προσδιοριστεί ούτε από το βίντεο ακούστηκε να φωνάζει στον Π. Πολάκη «ουστ αλήτη».

Σχετικά Άρθρα