Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μετά από αναφορές για κακοποίηση μαθητών του

 Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μετά από αναφορές για κακοποίηση μαθητών του

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία καθηγητή σχολείου στον νομό Χανίων, μετά από αριθμό επεισοδίων με μαθητές του. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο εν λόγω καθηγητής στα Χανιά συνελήφθη μετά από καταγγελία της διευθύντριας και της ψυχολόγου του σχολείου, οι οποίες είχαν ενημερωθεί για τη δράση του από τους γονείς των μαθητών που παρακολουθούσαν μαθήματά του.

Οι γονείς, έκαναν λόγο για χρήση βίας, ρατσισμό και προσβολές κατά των μαθητών, ενώ ο ίδιος ο καθηγητής φέρεται να είχε ήδη παραδεχθεί τις πράξεις του στη διευθύντρια, προτού εκείνη πραγματοποιήσει την καταγγελία εις βάρος του.

Η καταγγελία της διευθύντριας, φαίνεται πως οδήγησε σε ένα “ντόμινο” καταθέσεων, τόσο από τους γονείς του σχολείου όσο και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Μετά από τη σύλληψή του, σήμερα Πέμπτη 7.03.2024 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκων, απειλή και παράνομη βία στον καθηγητή, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής 8/3 αναμένεται να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σχετικά Άρθρα