Χαμός με τον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο – Στην Τούμπα θέλει να παίξει ο Άρης, ποιο γήπεδο είναι φαβορί

 Χαμός με τον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο – Στην Τούμπα θέλει να παίξει ο Άρης, ποιο γήπεδο είναι φαβορί

Την επιθυμία διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού με κόσμο και των δύο φιναλίστ σε ουδέτερη έδρα εκφράζει η ΠΑΕ Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν ουσιαστικά την αντίθεσή τους για την τέλεση του σπουδαίου αγώνα σε γήπεδο της πρωτεύουσας, ειδικότερα το ΟΑΚΑ για το οποίο ήδη έχουν γίνει αναφορές, και προτείνουν ως ουδέτερες λύσεις το γήπεδο της Τούμπας ή το «AEL FC Arena».

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε οι Θεσσαλονικείς ξεκαθάρισαν σε κάθε τόνο πως θέλουν τελικό απαραίτητα με κόσμο, κάτι που επί της ουσίας βγάζει από το κάδρο τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθώς -όπως και πέρσι- ο Αχιλλέας Μπέος απαγόρευσε την παρουσία φιλάθλων των δύο φιναλίστ στον Βόλο.

Φαβορί το ΟΑΚΑ

Φυσικά, μόνο ως χιούμορ θα μπορούσε να εκληφθεί η αναφορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και οι λόγοι είναι ευνόητοι. Προφανώς όμως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να διεξαχθεί ο τελικός και σε κανένα άλλο γήπεδο που ανήκει σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες. Ούτε στο Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός) δηλαδή, αλλά ούτε και στην OPAP Arena (ΑΕΚ). 

Πέρα από το ότι δεν θα συμφωνούσαν η ΕΛ.ΑΣ., η ΕΠΟ και ο ένας εκ των δυο αντιπάλων, αυτά τα γήπεδα είναι ιδιωτικά και απαιτείται η συναίνεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ που προφανώς δε θα δοθεί ποτέ για λόγους ασφαλείας. 

Τι λέει ο ΠΑΟΚ

Κανένα θέμα δεν προκύπτει από πλευράς ΠΑΟΚ στο αίτημα του Άρη για πιθανή διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδο της Τούμπας – «Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά, μόνο η Ντιναμό στο μυαλό μας»
Καμία συνέχεια στο αίτημα περί διεξαγωγής του φετινού τελικού Κυπέλλου στην Τούμπα δεν δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ!

Προφανώς και η υπόθεση έχει έντονη έντονη επικοινωνιακή χροιά καθώς την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το clasico στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των playoffs.

Επί της ουσίας τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει, και αν και εφόσον τεθεί επίσημα, ο ΠΑΟΚ θα το απορρίψει.

Για την ώρα πάντως αυτό που λέγεται από πλευράς Δικεφάλου είναι πως «δεν μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά με αυτό τώρα, στο μυαλό μας είναι μόνο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Σχετικά Άρθρα