Καρκινοπαθής στο Πήλιο καταγγέλλει ότι της έγινε έξωση και την έδειραν μητέρα και γιος

 Καρκινοπαθής στο Πήλιο καταγγέλλει ότι της έγινε έξωση και την έδειραν μητέρα και γιος

Μητέρα και γιός σύμφωνα με την καταγγελία, έφτασαν προχθές σε σημείο να την σέρνουν από τα μαλλιά για να την βγάλουν από το σπίτι.

Σε μια καταγγελία προχώρησε μια 60χρονη καρκινοπαθής στο Πήλιο, η οποία υποστηρίζει πως της έγινε έξωση και την έδειραν μητέρα και γιος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonotanews.gr, γυναίκα καρκινοπαθής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μητέρα και γιό που της εκμισθώνουν το σπίτι που διαμένει.

Η 60χρονη γυναίκα, πρώην δασκάλα χορού δέχτηκε την απόφαση των ιδιοκτητών για έξωση και ξεκίνησε να δέχεται ταυτόχρονα και την ψυχολογική βία καθώς οι διενέξεις τους τελευταίους δύο μήνες ήταν επαναλαμβανόμενες.

Στη συνέχεια, φέρεται να αντιμετώπισε και την σωματική βία. Μητέρα και γιός σύμφωνα με την καταγγελία, έφτασαν προχθές σε σημείο να την σέρνουν από τα μαλλιά για να την βγάλουν από το σπίτι.

Η κλήση στην αστυνομία έγινε από την 60χρονη, η οποία κατέθεσε πως το σπίτι που νοίκιαζε χρειαζόταν επισκευές και προχώρησε και η ίδια σε μετατροπές που δεν βρήκαν σύμφωνη την ιδιοκτησία, η οποία της έδωσε τελεσίγραφο για άμεση εγκατάλειψη της κατοικίας.

«Εισέβαλλαν στο σπίτι, με τραβούσαν από τα μαλλιά και με χτυπούσαν. Πριν το επεισόδιο δεχόμουν και απειλητικά μηνύματα. Όταν μπούκαραν στο σπίτι θέλησα να τρέξω για να ξεφύγω. Οι γείτονες με έσωσαν από τα χέρια του γιού της ιδιοκτήτριας» φέρεται να κατέθεσε το θύμα στο Αστυνομικό Τμήμα. Η 60χρονη μετά τον ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε από γείτονες στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Σχετικά Άρθρα