Ανακοίνωση “Χαμόγελου” για την σύλληψη γιατρού στη Λάρισα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

 Ανακοίνωση “Χαμόγελου” για την σύλληψη γιατρού στη Λάρισα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του 47χρονου γιατρού από τη Λάρισα, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μόλις 3,5 ετών κόρης του, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού. Το Χαμόγελο του Παιδιού δίνει διευκρινίσεις σχετικά με την ανώνυμη καταγγελία που δέχτηκε για τον γιατρό από τη Λάρισα και η οποία οδήγησε στη σύλληψή του για τη σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος του ίδιου του του παιδιού.

«Μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοσιότητας που έλαβε η σύλληψη άνδρα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού και εξηγεί:

-27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες, λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3 χρόνου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν, πατέρα του.

-Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα