Κούγιας για Λαζόπουλο: “Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα”

 Κούγιας για Λαζόπουλο: “Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα”

Αναβολή πήρε η δικαστική μάχη ανάμεσα σε Λάκη Λαζόπουλο και Αλέξη Κούγια που οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη με τον πρώτο να μηνύει τον δεύτερο για ξυλοδαρμό και τον δικηγόρο να απαντά με κόντρα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα του Πρωινό για τη διακοπή και ανέφερε για την υπόθεση:

«Αν δεν κάνω λάθος, πήγε για τις 11. Το δικαστήριο κάλεσε την Δέσποινα Βανδή γιατί την πρότεινε ο Λαζόπουλος και όχι αυτεπαγγέλτως. Επειδή εκείνη την ώρα τραγουδούσε και πιθανόν αντιλήφθηκε τι συνέβη μεταξύ μας. Παρά την αρχική του μήνυση ότι τον χτύπησα, αυτό δεν το δέχτηκε καν κατά την επεξεργασία της υποθέσεως.

Δεν έχει συμβεί αυτό για αυτό και εγώ του έχω κάνει μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Ήμουν με την τότε γραμματέα μου, το σύζυγό της κι ένα ζευγάρι ακόμα και τον είδα μπροστά μου. Πραγματικά τον έψαχνα και ήθελα να γίνει αυτό και να αυτοεξευτελιστεί για αυτά που έλεγε».

«Το μόνο που έκανα εκείνη την ημέρα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα και ότι κακώς μου έκανε αυτήν την τρομερή δυσφήμιση επί χρόνια, πλήττοντας την προσωπικότητά μου. Έχει πει για τακούνια, τα οποία ουδέποτε συνέβησαν.

Εγώ φταίω που τότε δεν ήθελα να δώσω έκταση σε αυτά και να τον μηνύσω. Το είχα κάνει στο παρελθόν και ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο σαν τον Λαζόπουλο; Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Εν πάση περιπτώσει υπάρχει η ειλικρινής και η υποκριτική συγγνώμη. Μεγαλώσαμε και πρέπει κάποια πράγματα δυστυχώς να αναδεικνύονται. Από τη μεριά μου υπήρχε επί χρόνια ιερή αγανάκτηση» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά Άρθρα